Rykte: iPad(s) kan få OLED nästa år

Apple verkar fortsätta med OLED-skärmar även om de alldeles nyligen släppte en iPad Pro med mini-LED.

I en artikel i koreanska ETNews påstås det att Apple kommer att byta ut LCD-skärmar i ”några” av iPad-modellerna under 2022. Det nämns inte exakt vilka av modellerna som får dessa nya skärmar men iPad Air känns som en trolig kandidat.

Den större modellen av iPad Pro fick nyligen mini-LED medans lillebror behöll LCD och kan möjligtvis uppdateras med OLED. Det beror dock på vad Apple anser vara den bättre tekniken då mini-LED på iPad Pro har fått kritik för att läcka ljus - något som OLED inte har problem med.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
9 svar

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.