Gurman: Nya MacBook Pro-modeller kan komma redan i sommar

Går du och väntar på en ny MacBook Pro 16" med Apple Silicon så kanske väntan är över redan i sommar.

Det är Apple-läckaren Mark Gurman som idag meddelar att Apple planerar att släppa en ny 14" och 16" MacBook Pro redan i sommar. Datorerna skall komma med en uppföljare till M1-processorn som kommer ha en 10-kärnig CPU och det kommer att gå att välja på en 16- eller 32-kärnig GPU. Nästa MacBook Pro kommer även ha stöd för upp till 64GB RAM istället för nuvarande modeller som max kan ha 16GB RAM. Modellen kommer ha en ny design och den kommer ha HDMI-port, SD-kortsläsare och en laddkabel med MagSafe.

Sist men inte minst nämner Gurman även att Apple jobbar på en ny MacBook Air som kommer i slutet av året samt en helt ny Mac Pro, en kraftfullare Mac Mini och en ersättare till den nuvarande Intel-baserade iMac 27".

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.

Det har varit en hel del rykten kring nästa Apple Watch och nu går Mark Gurman ut med några extra detaljer.

En av de första serierna som landade på Apples egna streamingtjänst var The Morning Show och i höst är det dags för säsong två.

Idag helt plötsligt gick det att klicka hem Beats Studio Buds som det har släppts en del rykten om den senaste tiden.

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.