Ny iMac ryktas visas upp nu på tisdag

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Apple-läckaren l0vetodream har idag hintat om att Apple kanske kommer att visa upp nya, färggranna iMac-modeller nästa tisdag. Det är i en tweet han visar upp Apples inbjudan och på andra bilden är det bilder på den klassiska iMac G3-modellen. Tidigare rykten om en ny iMac pekar på att de kommer att finnas i flera färger och även hämta inspiration från Apples Pro Display XDR-skärm.

iMac har haft samma design i väldigt många år nu så det är verkligen dags att ta bort mycket av den onödiga döytan på iMac och ge oss en dator med massor av skärm och Apples egna Apple processor. Om detta rykte stämmer får vi se på tisdag när det är dags för event 19:00 svensk tid.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.