Ny iMac ryktas visas upp nu på tisdag

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Apple-läckaren l0vetodream har idag hintat om att Apple kanske kommer att visa upp nya, färggranna iMac-modeller nästa tisdag. Det är i en tweet han visar upp Apples inbjudan och på andra bilden är det bilder på den klassiska iMac G3-modellen. Tidigare rykten om en ny iMac pekar på att de kommer att finnas i flera färger och även hämta inspiration från Apples Pro Display XDR-skärm.

iMac har haft samma design i väldigt många år nu så det är verkligen dags att ta bort mycket av den onödiga döytan på iMac och ge oss en dator med massor av skärm och Apples egna Apple processor. Om detta rykte stämmer får vi se på tisdag när det är dags för event 19:00 svensk tid.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.

Gillar du färgerna på nya iMac men är ute efter en laptop så kanske du har turen på din sida och får fler färgval på kommande MacBook Air-modeller.

AirTag är en smart liten pryl som redan har räddat undertecknad ett par gånger när nycklarna har fått fötter i hemmet.