Siri avslöjar nästa Apple-event

Vi är många som går och längtar efter nästa Apple-event och nu kan Siri ha avslöjat när det är. Och om det stämmer eller inte kan vi få reda på redan idag.

Macrumors rapporterar idag att flera användare som har ställt frågan "when is the next Apple Event" får svaret att det är den 20 april. Flera användare har fått upp svaret på både iPad, iPhone, Mac och via HomePod. Vi har själva försökt framkalla detta meddelade men inte lyckats. Hela svaret från Siri går att se i bilden nedan:

Vanligtvis skickar Apple ut inbjudningar till pressen ungefär en vecka före eventet så det skall bli intressant att se om de skickar ut något idag. Tidigare rykten pekar på att Apple kommer presentera nya iPads och med lite tur kanske även AirTags och en ny iMac med helt ny design.

Källa: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
6 svar

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.

Apple har äntligen uppdaterat macOS till version 11.3 där vi får stöd för HomePod i stereo via AirPlay2.