Samsung kan förvandla din iPhone till en Galaxy-telefon

Om du är nyfiken på att pröva om gräset är grönare på andra sidan så erbjuder Samsung nu ett sätt att pröva Android i din iPhone.

Samsung har släppt en hemsida med det finurliga namnet iTest där man nu kan ladda ner en webbapplikation som simulerar deras Galaxy-telefoner. Där kan man pröva Samsungs gränssnitt på Android direkt i sin iPhone tillsammans med tips och funktioner som kommer med deras kända telefoner.

Det enda man behöver göra är att lägga till sidan på hemskärmen och sedan starta webbapplikationen så är man igång. Man kan till och med ändra tema, kolla meddelande och andra appar från Samsung för att lära sig om deras funktioner. Helt klart ett ambitiöst och välpolerat sätt att försöka vinna över iPhone-användare till deras telefoner som just nu marknadsförs i Nya Zealand.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Ännu en ny vecka och ännu en ny torsdag - vilket betyder ett nytt avsnitt av Macradion. Veckans avsnitt innehåller allt från teknikstrul till tankar om nya Apple TV.

AirTags har varit på tapeten länge och många var säker på att de skulle ha släppts förra året. Nu visar sig att även förpackningarna skvallrar för just detta.

Appar är något som inte är speciellt dyrt men nu kommer det bli lite billigare att shoppa loss i App Store för oss i Sverige.

Flera hundra fans av både Fortnite och Apple lyckades störa första dagen i rättegången med hjälp av ett telefonnummer.

Spotify Hifi verkar få konkurrens av Apple inom kort och dessutom verkar inte priserna förändras med förbättringen i ljudkvalitet.

Att köpa billiga produkter från Kina leder oftast till besvikelse och när de dessutom lovar funktioner så som HomeKit blir hoppet om kvalitet ännu mindre. Men plötsligt så händer det - typ.