Rykte:

iPad Mini behåller samma design enligt ny läcka

Dummy-enheter kan vara en indikation på vad vi kommer att få se från Apple och om detta stämmer verkar det som att iPad Mini endast får en intern uppdatering.

Teknik-bloggaren Andy Dickinson brukar vara tidig med att få fram modeller eller så kallade dummy-enheter av kommande produkter från Apple. Dessa används av tredjepartstillverkare för skal och tillbehör inför lanseringar av nya produkter. I ett Twitterinlägg delade idag Dickinson bilder på vad som påstås vara kommande iPads. På bilden kan vi se iPad Pro i två storlekar likt tidigare år med samma skärmkanter och dubbla objektiv plus LiDAR.

Det mer förvånande med bilden är den enhet som ser ut att vara en iPad Mini med exakt samma design som den haft de senaste nio åren med tjocka skärmkanter och hem-knapp. Tidigare rykten har varit att just den skulle få sig en ny design med mindre skärmkanter och en ökning i skärmstorlek. Det finns fortfarande förhoppning om att framsidan kommer med ny design men att Apple behåller baksidan som den är och att tredjepartstillverkare kan använda nuvarande design till fodral.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

En annan märklig sak som syns på bilderna är att den större iPad Pro-modellen saknar Smart Connector på baksidan men det kan vara en miss då Dickinson skriver att den inte går att hitta någonstans på modellen. Om Apple faktiskt uppdaterar iPad Mini tillsammans med iPad Pro så hoppas vi att priset går ner en aning med den bibehållna designen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.