Fartkameror finns nu med i svenska Apple Maps

För alla som irriterat sig över att Apple Maps inte har haft med fartkameror så har nu äntligen tjänsten uppdaterats med just detta i vårt lilla land.

Fartkameror har funnits ett tag till Apple Maps men har varit begränsat till USA, Storbritannien och Irland. Nu har Apple äntligen börjat rulla ut det till fler länder och Sverige är ett av dom. Det är 9to5mac som uppmärksammat uppdateringen som även syns i CarPlay. Det är tyvärr ingen varning om att fartkameran närmar sig utan den dyker endast upp på kartan så håll koll på hastighetsmätaren när ni är ute och kör.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
10 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.