Fler spår av ny iMac med Apple Silicon har upptäckts

Undertecknad går och drömmer om en ny iMac med Apple Silicon och nu kanske väntan snart är över.

Det är ingen kioskvältare att Apple kommer att lansera en ny iMac med Apple Silicon och de tidigare ryktena har även pekat på en ny design med tunnare ramar vilket hade varit välkommet. Utvecklaren Dennis Oberhoff har hittat tecken på en ARM-baserad iMac i en Xcode-logg för hans egna Mac-app DaftCloud. Det går att spekulera i att en anställd hos Apple har använt DaftCloud på en iMac-prototyp och i loggen framgår det att enheten hade macOS 11.2.1 installerat och den versionen lanserades i början av februari.

Apple har nyligen även lagt ned iMac Pro så har vi lite tur så kanske vi inom en snar framtid kan se nya iMac-modeller med Apple Silicon. Om det blir ett event redan i mars återstår att se men det känns som en inbjudan borde dyka upp denna vecka i så fall.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.