Fler spår av ny iMac med Apple Silicon har upptäckts

Undertecknad går och drömmer om en ny iMac med Apple Silicon och nu kanske väntan snart är över.

Det är ingen kioskvältare att Apple kommer att lansera en ny iMac med Apple Silicon och de tidigare ryktena har även pekat på en ny design med tunnare ramar vilket hade varit välkommet. Utvecklaren Dennis Oberhoff har hittat tecken på en ARM-baserad iMac i en Xcode-logg för hans egna Mac-app DaftCloud. Det går att spekulera i att en anställd hos Apple har använt DaftCloud på en iMac-prototyp och i loggen framgår det att enheten hade macOS 11.2.1 installerat och den versionen lanserades i början av februari.

Apple har nyligen även lagt ned iMac Pro så har vi lite tur så kanske vi inom en snar framtid kan se nya iMac-modeller med Apple Silicon. Om det blir ett event redan i mars återstår att se men det känns som en inbjudan borde dyka upp denna vecka i så fall.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Det har varit en hel del rykten kring nästa Apple Watch och nu går Mark Gurman ut med några extra detaljer.

En av de första serierna som landade på Apples egna streamingtjänst var The Morning Show och i höst är det dags för säsong två.

Idag helt plötsligt gick det att klicka hem Beats Studio Buds som det har släppts en del rykten om den senaste tiden.

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.