Arlo lanserar Essential Indoor Camera

Arlo har idag visat upp sin nya familjemedlem Essential Indoor Camera som skall hålla koll på hemmet.

Arlo Essential Indoor Camera kommer med en 1080p HD-kamera som även har stöd för mörkerseende. I kameran finns en inbyggd siren så om rörelse i hemmet skulle upptäckas när ingen är hemma så tjuter det. Kameran kopplas in i eluttaget och kopplar sedan upp sig och kommunicerar via WiFi. Kameran kommer även utrustad med ett automatiskt linsskydd som kan aktiveras när man kommer hem och sedan när man lämnar hemmet så aktiveras kameran. Köper man även deras basstation så kommer kameran även gå att få in i HomeKit så vi kan styra den därifrån.

Prislappen kommer landa på 1 290 kronor och den kommer att gå att förbeställa redan nu och sedan lanseras den 1 april.

Källa: Arlo

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Går du och väntar på ett par nya AirPods eller vill ha högre bitrate på Apple Music? Då kanske det sker lite roliga saker den 18 maj.

Har du länge funderat på en rymdgrå Magic Mouse, Magic TrackPad eller Magic Keyboard så är det nog dags att slå till nu för de kommer sluta tillverkas.

Äntligen torsdag igen och dessutom ledig dag för de flesta så vad passar inte bättre än att luta sig tillbaka och lyssna på lite Apple-fanatiker?

Äger du en nyare Macbook så är du nog medveten om att du behöver en docka eller hub för att kunna ansluta alla dina enheter som inte har USB-C och idag tar vi titt på två alternativ från OWC.

Första produkterna kommer senare under året och den nya standarden som innefattar alla tre har fått ett namn.

Med stöd för Siri och HomeKit sedan tidigare utökar nu Netatmo kompatibiliteten för deras videodörrklocka.