Fira internationella kvinnodagen med Tove Lo på Apple Music

Idag är det internationella kvinnodagen och för att fira det har Tove Lo släppt en exklusiv spellista på Apple Music.

Idag är det fullt fokus på alla fantastiska kvinnor där ute som är ledande inom musikens värld. På Apple Music kan ni idag avnjuta musik från Tove Lo i en exklusiv spellista som hon har tagit fram. I ett pressmeddelande säger Tove:

"Min spellista är full av artister jag beundrar. Kvinnor med ett starkt och unikt uttryck i sin musik som också får mig att vilja dansa. Det är en blandning av låtar som läker hjärtat via dans (Robyn - Missing You) och låtar som jag bara vill skaka rumpa och älska min kropp till (Megan The Stallion - Body)”

Är du sugen på att lyssna på spellistan så går det att göra här. Apple Music Radio kommer idag även ha kvinnliga programledare som berättar om sina historier och det kommer även finnas fyra kortfilmer att titta på.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.