Tips:

Med Timer kan du somna med hörlurar i öronen utan problem

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att somna med ljud i öronen har varit ett bekvämt sätt att bli påhälsad av John Blund sedan kravet med sömn kom till. Undertecknad har hundratals morgnar då jag fått gräva bland kuddar och täcken efter mina AirPods och om inte min iPhone eller iPad har legat på laddning är batterierna slut i samtliga enheter. Men tydligen finns det en finurlig liten lösning man sällan hör om från Apple.

Det är bara att starta det du vill lyssna på och sedan drar du neråt i övre högra hörnet (underifrån med iPhone 7/8/SE) för att få fram kontrollcenter. Där trycker du på Timer och ställer in tidslängd, sedan trycker du på När tiden går ut. Slutligen scrollar du längst ner och väljer Sluta spela. Vi på Macradion/99Mac önskar dig en god sömn.

Tack till: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.