Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte:

Kuo säger sitt om höstens iPhone

Om årets telefoner från Apple vågar ta det olycksbådande namnet iPhone 13 eller inte får vi se men Kuo går ut med allt han tror sig veta om modellerna.

Ming-Chi Kuo gick inte bara ut med nästa års modeller utan sa även sitt om höstens. För alla som varit oroliga över iPhone 12 Minis framtid meddelar Kuo att den blir kvar. Det blir heller ingen förändring med kontakten och iPhone kommer inte bli portfri eller fri från lightning. Designmässigt kommer ögonbrynet (flärpen) backa någon millimeter och LiDAR fortsätter vara exklusivt till Pro-modellerna.

Skärmtekniker som anammas är både LTPO och 120Hz skärmuppdatering och kamerorna får sig en sedvanlig uppgradering till det bättre och bland annat vidvinkel uppas till 6P (f/1.8) och autofokus. Kuo är osäker på om Touch ID hittar in i årets iPhone 13 modeller eller inte och att läsaren skulle då kunna hamna i Power-knappen men vågar inte säga något definitivt. Utöver detta avslöjar han att både 5G modem uppgraderas och batterikapacitet ska utökas.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.