Rykte:

Kuo säger sitt om höstens iPhone

Om årets telefoner från Apple vågar ta det olycksbådande namnet iPhone 13 eller inte får vi se men Kuo går ut med allt han tror sig veta om modellerna.

Ming-Chi Kuo gick inte bara ut med nästa års modeller utan sa även sitt om höstens. För alla som varit oroliga över iPhone 12 Minis framtid meddelar Kuo att den blir kvar. Det blir heller ingen förändring med kontakten och iPhone kommer inte bli portfri eller fri från lightning. Designmässigt kommer ögonbrynet (flärpen) backa någon millimeter och LiDAR fortsätter vara exklusivt till Pro-modellerna.

Skärmtekniker som anammas är både LTPO och 120Hz skärmuppdatering och kamerorna får sig en sedvanlig uppgradering till det bättre och bland annat vidvinkel uppas till 6P (f/1.8) och autofokus. Kuo är osäker på om Touch ID hittar in i årets iPhone 13 modeller eller inte och att läsaren skulle då kunna hamna i Power-knappen men vågar inte säga något definitivt. Utöver detta avslöjar han att både 5G modem uppgraderas och batterikapacitet ska utökas.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.