Rykte:

Belkin kan släppa en ljudadapter med AirPlay 2

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

AirPort Express var länge uppskattad för att kunna ge våra äldre högtalaranläggningar nytt liv med AirPlay. Den smidiga produkten har sedan länge försvunnit ur Apples sortiment och efter AirPlay 2 släpptes har någon värdig ersättare varit svår att hitta. Nu verkar Belkin se till att täppa till det hålet med en ljudadapter som kan strömma ljudet vidare med både 3.5 millimeters ljudutgång och optisk ljudutgång.

Med AirPlay 2 skulle man då kunna låta en äldre högtalaranläggning vara med när man vill spela samma musik i olika högtalare i hemmet samtidigt. Priset ryktas landa någonstans runt tusenlappen men än så länge vet ingen när den kan släppas.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.