DarkModeBuddy låter oss automatisera dark mode på vår Mac

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Det är Giu Rambo som har skapat appen och när den är installerad ligger den som en bakgrundsprocess på datorn. Programmet använder sig av datorns inbyggda ljussensor som bland annat redan används om du har automatisk ljusstyrka påslaget. När själva appen är installerad så kan vi välja när mörkt läge skall aktiveras och även hur länge appen skall vänta med att ändra till mörkt läge.

Den sista inställningen är till för att inte skärmen skall hoppa mellan ljust och mörkt läge hela tiden om vi till exempel snabbt tänder en lampa och sedan släcker den igen. Appen är helt kostnadsfri men det går även att välja att betala en slant om man vill stödja utvecklaren. Appen är kompatibel med macOS 10.15 eller nyare.

Är du sugen på att ladda ned appen till din Mac så går det att göra här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.