Prosser: Nästa iMac kommer i flera färger

Går du också och drömmer om en ny iMac med en ny design och kanske även i lite olika färger?

Jon Prosser lade idag ut ett nytt avsnitt på sin YouTube-kanal där han berättar att Apple kommer att göra iMac mer färggrann precis som 1998 när iMac G3 lanserades. Färgvalen skall vara desamma som vi idag kan välja till iPad Air, det vill säga rymdgrå, silver, roséguld, grön och himmelsblå.

Det kommer även bjudas på tunna ramar och en mer kantig design än den mer rundade formen dagens iMac har. Om dessa rykten stämmer återstår att se då Jon Prossers rykten inte har stämt fullt ut på sista tiden.

Hela videon från Prosser går att se här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.