Spotify lanserar HiFi-abonnemang senare i år

Spotify höll låda idag och en av nyheterna är att de som inte vill tumma med ljudkvalitén snart slipper det.

På sitt event idag meddelade Spotify att de senare i år kommer att lansera ett abonnemang för dem som kräver lite mer av ljudet - Spotify HiFi. Ljudet kommer att vara i CD-kvalité och kommer även gå att skicka ut till Spotify Connect-kompatibla högtalare. De berättade inte vad priset kommer att landa på men mer information lär komma snart.

Nu är det snart bara Apple som är kvar som inte erbjuder lossless så det skall bli intressant att se om de kommer gå över till högre kvalité på Apple Music under året.

Källa: Spotify

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
4 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.