IKEA kommer skicka ut HomeKit-stöd till deras genvägsknapp och rörelsesensor

Har du köpt på dig IKEAs rörelsesensorer och genvägsknappar så kommer du inom kort få stöd för HomeKit på dessa.

IKEA kommer inom kort börja rulla ut HomeKit-stöd til sina rörelsesensorer och genvägsknappar. Uppdateringen till IKEAs gateway kommer att heta 1.13.21 och är daterad 18 februari så den borde skickas ut närsomhelst. När HomeKit-stödet är lanserat så kommer vi kunna bygga scenarion med våra rörelsesensorer och övriga HomeKit-produkter. Gissningsvis så kommer vi kunna använda genvägsknappen till att styra annat än TRÅDFRI-serien när HomeKit-stödet lanseras.

Källa: iCulture

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Att köpa till ett tangentbordsfodral till sin iPad börjar bli en självklarhet och vi har fått testa ZAGGs senaste tillskott på marknaden.

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.