IKEA kommer skicka ut HomeKit-stöd till deras genvägsknapp och rörelsesensor

Har du köpt på dig IKEAs rörelsesensorer och genvägsknappar så kommer du inom kort få stöd för HomeKit på dessa.

IKEA kommer inom kort börja rulla ut HomeKit-stöd til sina rörelsesensorer och genvägsknappar. Uppdateringen till IKEAs gateway kommer att heta 1.13.21 och är daterad 18 februari så den borde skickas ut närsomhelst. När HomeKit-stödet är lanserat så kommer vi kunna bygga scenarion med våra rörelsesensorer och övriga HomeKit-produkter. Gissningsvis så kommer vi kunna använda genvägsknappen till att styra annat än TRÅDFRI-serien när HomeKit-stödet lanseras.

Källa: iCulture

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.