Zuckerberg sa åt sina anställda att Facebook borde ”orsaka smärta” för Apple

Mark Zuckerbergs ilska mot Apple fortsätter läcka ut till media och det verkar inte som att han kan lita på att sina anställda håller det hemligt heller.

Mark Zuckerberg och Facebook känner sig mer och mer pressade med Apples senaste iOS 14.5 och dess integritetsskyddande inställningar. När Tim Cook senast släppte ett tal om hur viktigt det är för användare att få styra själva över sin data och samtidigt beskyllde plattformar så som Facebook för att ha stor skyldighet till upploppen i Washington DC.

Nu har rykten från inre källor skvallrat om Zuckerbergs växande ilska mot Apple. Han ska tydligen ha sagt att Facebook borde ”orsaka smärta” för teknikjätten till sina anställda under ett möte. Hur detta skulle gå till förtäljer inte skvallret men det ska bli intressant att följa vilka steg Facebook kommer att ta framöver.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.