Zuckerberg sa åt sina anställda att Facebook borde ”orsaka smärta” för Apple

Mark Zuckerbergs ilska mot Apple fortsätter läcka ut till media och det verkar inte som att han kan lita på att sina anställda håller det hemligt heller.

Mark Zuckerberg och Facebook känner sig mer och mer pressade med Apples senaste iOS 14.5 och dess integritetsskyddande inställningar. När Tim Cook senast släppte ett tal om hur viktigt det är för användare att få styra själva över sin data och samtidigt beskyllde plattformar så som Facebook för att ha stor skyldighet till upploppen i Washington DC.

Nu har rykten från inre källor skvallrat om Zuckerbergs växande ilska mot Apple. Han ska tydligen ha sagt att Facebook borde ”orsaka smärta” för teknikjätten till sina anställda under ett möte. Hur detta skulle gå till förtäljer inte skvallret men det ska bli intressant att följa vilka steg Facebook kommer att ta framöver.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.