STAR kommer till Disney+ den 23 februari

Disney+ ser till att utöka biblioteket för en mognare publik och det kommer att ökas med 300 titlar direkt när Star införs den 23 februari. Men det betyder också att priset ökar det datumet så den som vill kunna utnyttja det för nuvarande pris gör bäst i att köpa ett års prenumeration innan dess.

Disney+ kommer att växa till sig rejält den 23 februari när de utökar sin portfölj av underhållning med Star. Under Star kommer det filmer och serier från Disney Television Studios, 20th Century Studios, FX, 20th Television, ABC, Searchlight Pictures med flera. Detta kommer att betyda att underhållningen mognar en aning och för att inte föräldrar ska oroa sig över att barnen tittar på material för vuxna, har de sett till att lägga till enkla föräldrakontroller för att säkerställa att det är en vuxen som vill se exempelvis en film i Die Hard-serien.

Det är inte bara äldre innehåll som tillkommer med biblioteket av 300 titlar den 23 februari utan direkt från start kommer det finnas en handfull nya originaltitlar som kommer fyllas på varje månad. Ett par av dessa är kriminalthrillern Big Sky från den hyllade manusförfattaren David E. Kelley och Ricky & Morty-skaparnas Solar Opposites. Det blir sista chansen att utnyttja Disney+ för priset 69 kronor i månaden eller 689 kronor per år då priset ökar i sambanden med utökandet av Star till 89 kronor och 890 kronor. För den som vill läsa mer om de kommande titlarna och hur den nya föräldrakontrollen kommer att fungera går det att läsa det på Disney+.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.