HomeWidget - En mysig widget för dina scener

Med iOS 14 kom äntligen widgets och det finns många kreativa lösningar där ute och idag tipsar vi om HomeWidget.

Vi satt en dag och slösurfade på Reddit och ramlade över en utvecklares app som heter HomeWidget. Appen gör våra scener i Hem-appen till widgets på hemskärmen så vi snabbt kan ändra ljus och mycket annat i hemmet. Appen är supersimpel att använda och i appen importerar vi våra scener som vi skapat i Hem-appen och sedan kan vi skapa en widget av dem och välja utseende på dem.

När du är nöjd med din nya widget så är det bara att hålla fingret på en tom yta på hemskärmen, trycka på plus-tecknet längst upp till vänster och scrolla ned till HomeWidget. Vill du ladda ned appen som kostar 12 kronor så kan du göra det i App Store.

Källa Reddit

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.