VLC får stöd för M1

VideoLANs populära mediaspelare VLC får äntligen en efterlängtad uppdatering som ger fullt stöd för Apple Silicon.

VLC är en av MacOS mest populära mediaspelare och har tills nu varit utan fullt stöd för Apple Silicon. Med uppdateringen 3.0.12 kommer fullt stöd för M1 och framtida chip från Apple och kommer alltså betyda både prestandaförbättringar och energibesparingar när man använder den mångsidiga mediaspelaren.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Programmet är dock splittrat i två versioner där den ena endast funkar för Mac-datorer med Intel och den andra för Apple Silicon men är fortfarande identiska. VLC media player finns att ladda ner både från App Store eller VideoLANs hemsida.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.