Rykte:

Nästa MacBook Pro ryktas få fler portar

När MacBook Pro lanserades 2016 blev det en start på klagomål över avsaknaden på portar och ett liv med donglar blev ett faktum - det kanske förändras med årets modeller.

Analytikern Ming-Chi Kuo har lagt fram sina förväntningar på nästa MacBook Pro-modeller som enligt honom blir 14 tum och 16 tum. Enligt Kuo ska MacBook Pro få fler portar och till och med få tillbaka MagSafe-kontakten. Även Touch Bar ska försvinna tillsammans med en ny design.

Innan 2016 var vi bortskämda med MagSafe-laddning, två Thunderbolt portar, två USB portar, en HDMI port, en SD kortläsare och en 3.5mm ljudutgång. Efter 2016 års lanseringen fick vi istället vända oss till ett liv med donglar om vi behövde mer än fyra stycken Thunderbolt 3 portar. Kuo förväntar sig att Apple lanserar dessa ny MacBook Pros under tredje kvartalet i år som startar i juli.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
11 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.