Rykte: Apple släpper skärm som vanliga dödliga har råd med

Pro Display XDR må vara en fantastisk skapelse på så många sätt men det är inte många hushåll som har råd eller kan motivera ett inköp.

Det är återigen Bloombergs Mark Gurman som berättar att Apple arbetar med att ta fram en egen skärm som på sätt och vis blir en uppföljare av deras Thunderbolt Display. Vi är många som länge har hoppats att Apple skall återuppta sin skärmtillverkning och lansera något som de flesta har råd att köpa.

Skärmen kommer ha en betydligt lägre prislapp än Pro Display XDR och Gurman säger att den inte kommer ha samma ljusstyrka och kontrastförhållande som deras värstingskärm men att det blir en skärm för det vanliga folket, lite som Thunderbolt Display. Gurman har ingen mer information att ge just nu men det skall bli väldigt intressant att se om detta stämmer.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.