Apple utökar gratisperioden för Apple TV+

Om du köpte en Apple-produkt så fick du även ett års Apple TV+ på köpet och nu har tiden förlängts ännu en gång.

Apple TV+ är fortfarande ganska tom på innehåll och mycket kan nog bero på epidemin som har gjort att mer eller mindre alla film- och tv-inspelningar har fått pausa. Apple har nu bestämt att förlänga perioden för alla som köpte en Apple-produkt och fick med Apple TV+ kostnadsfritt ett år. Har du en testperiod som skulle löpa ut snart eller under våren så kommer den istället fortlöpa fram till juli.

Det betyder att de som köpte en Apple-produkt samtidigt som Apple TV+ lanserades får nyttja tjänsten i sex extra månader vilket är trevligt. Apple kommer att skicka ut mail om detta under de kommande veckorna till alla som får en förlängd gratisperiod.

Via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.