CES 2021

Kensington visar upp StudioDock för iPad Air och iPad Pro

För dem som gärna använder sin iPad stationärt har Kensington en fullmatad docka till Apples plattor.

Under årets CES passar Kensington på att visa upp sin senaste docka som är kompatibel med iPad Air och båda storlekarna för iPad Pro. Dockan som håller upp ens iPad med hjälp av magneter ser till att hålla den laddad i både porträtt- och landskapsläge. Utöver detta kommer den fullmatad med en 18 Watts USB C, tre stycken USB 3.0 portar, en HDMI 2.0-port, 1 gigabit ethernet-port, 3,5 millimeters ljudutgång och Micro SD minneskortläsare. På foten av dockan finns platser för att ladda upp till två enheter trådlöst med 7,5 watt och 5 Watt.

Vill man dessutom kunna ladda sin Apple Watch finns ett tillbehör att köpa till som fästs på laddaren till iPad. Tyvärr finns än så länge inga prisuppgifter eller släppdatum men en indikation på när den kan tänkas släppas är att Apple Watch-tillbehöret kommer någon gång i mitten av året. Vill man veta exakt när den kan släppas går det att skriva upp sig på Kensingtons hemsida.

Källa: Kensington

Skriven av Marcus Larsson

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.