CES 2021

Kensington visar upp StudioDock för iPad Air och iPad Pro

För dem som gärna använder sin iPad stationärt har Kensington en fullmatad docka till Apples plattor.

Under årets CES passar Kensington på att visa upp sin senaste docka som är kompatibel med iPad Air och båda storlekarna för iPad Pro. Dockan som håller upp ens iPad med hjälp av magneter ser till att hålla den laddad i både porträtt- och landskapsläge. Utöver detta kommer den fullmatad med en 18 Watts USB C, tre stycken USB 3.0 portar, en HDMI 2.0-port, 1 gigabit ethernet-port, 3,5 millimeters ljudutgång och Micro SD minneskortläsare. På foten av dockan finns platser för att ladda upp till två enheter trådlöst med 7,5 watt och 5 Watt.

Vill man dessutom kunna ladda sin Apple Watch finns ett tillbehör att köpa till som fästs på laddaren till iPad. Tyvärr finns än så länge inga prisuppgifter eller släppdatum men en indikation på när den kan tänkas släppas är att Apple Watch-tillbehöret kommer någon gång i mitten av året. Vill man veta exakt när den kan släppas går det att skriva upp sig på Kensingtons hemsida.

Källa: Kensington

Skriven av Marcus Larsson

Apple fortsätter att ta sig an storslagna filmproduktioner och senast i raden är en filmatisering av Napoleon Bonapartes liv.

VideoLANs populära mediaspelare VLC får äntligen en efterlängtad uppdatering som ger fullt stöd för Apple Silicon.

WhatsApp uppdatering där ens data delas med Facebook utan valmöjlighet väckte starka reaktioner vilket nu har fått tjänsten att skjuta på de nya reglerna.

Är du trött på att ha datorn eller din iPad liggandes platt på skrivbordet så kanske Twelve Souths senaste tillbehör kan vara något.

AirPods Max har funnits på marknaden ett tag nu och i framtiden kanske vi får möjlighet att köpa nya hörlursbågar i olika färger.

Hela den här artikeln är en annons

Maxa din film och TV-upplevelse utan att byta TV

Du ska såklart alltid satsa på en TV i rejäl storlek och med bra bildkvalité men det finns andra sätt att förhöja din TV-upplevelse som inte kräver en ny TV.