Rykte:

I april kommer Apple släppa AirPods Pro 2

AirPods-serien blev nog mer populär än Apple kunde drömma om och i år kan vi få se en uppdaterat modell av AirPods Pro 2.

Det är sidan Macotakara som återigen är igång och påstår sig ha information om att i april kommer Apple släppa en ny version av AirPods Pro och iPhone SE. Andra generationens AirPods Pro skall enligt sidan få ett omgjort laddfodral som kommer vara 21 millimeter tjockt, 46 millimeter högt och 54 millimeter brett. Dagens fodral till AirPods Pro är 45,2 millimeter högt och 60,6 millimeter brett. Vi har tidigare även hört rykten från Bloomberg att nästa generations AirPods Pro kommer att vara utan skaft som de idag har.

När det kommer till tredje generationens iPhone SE så lämnas inte så mycket information mer än att den kommer att lanseras i april. Men vi har tidigare kunnat läsa att den den kommer bli lite större och gå från en 4,7" till 5,5"-skärm. Om ryktena stämmer återstår att se i april.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Många är vi som än idag saknar alla portar som fanns på MacBook Pro innan de gick över till USB-C men det kan det bli ändring på.

Mark Gurman har släppt en artikel som skvallrar om både pris och funktioner för Apples VR headset. Även om priset verkar bli saftigt kan den komma med mer kraft än Apples chip M1.

Har du drömt om att kunna köra macOS på din iPad? Just detta har en person lyckats med men det flyter inte på så bra.

Våra barn är det mest ovärderliga vi har och tack vare tekniken kan vi hålla lite bättre koll på de små liven när de inte är i närheten av oss.

Det svänger fort i ryktesverkstaden och det senaste budet är att iPad Mini kommer få sig en välbehövd uppgradering.

Videomöten och distansering är en ny vardag för oss alla och med alla digitala möten är det viktigt med bra ljud och en vettig mikrofon, eller hur?