Rykte:

I april kommer Apple släppa AirPods Pro 2

AirPods-serien blev nog mer populär än Apple kunde drömma om och i år kan vi få se en uppdaterat modell av AirPods Pro 2.

Det är sidan Macotakara som återigen är igång och påstår sig ha information om att i april kommer Apple släppa en ny version av AirPods Pro och iPhone SE. Andra generationens AirPods Pro skall enligt sidan få ett omgjort laddfodral som kommer vara 21 millimeter tjockt, 46 millimeter högt och 54 millimeter brett. Dagens fodral till AirPods Pro är 45,2 millimeter högt och 60,6 millimeter brett. Vi har tidigare även hört rykten från Bloomberg att nästa generations AirPods Pro kommer att vara utan skaft som de idag har.

När det kommer till tredje generationens iPhone SE så lämnas inte så mycket information mer än att den kommer att lanseras i april. Men vi har tidigare kunnat läsa att den den kommer bli lite större och gå från en 4,7" till 5,5"-skärm. Om ryktena stämmer återstår att se i april.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
19 svar

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.