Satechi Quatro Wireless - världens snyggaste powerbank?

Det finns nog ingen som tycker att något så basalt som en powerbank är något som får oss att lyfta extra på ögonbrynen - men idag gör vi det.

Satechi är tillbehörskungen som med sina produkter alltid ser till att de passar utmärkt i ett Apple-hem. Deras design och färgval på sina produkter smälter alltid in med Apples produkter och idag skall vi ta en titt på deras senaste powerbank.

Satechi Quatro Wireless Power Bank heter laddaren och den har en design som tilltalar oss ordentligt. Normalt sett brukar en hederlig powerbank vara plastig och ganska tråkig men så är inte fallet med denna. Den påminner nästan om en iPhone med sina kromade sidor och stilrena design. På ovansidan hittar vi laddaren för Apple Watch och även en Qi-platta där vi kan placera vår iPhone eller AirPods. Laddaren har ett inbyggt batteri på 10 000 mAh vilket räcker till att ladda upp en iPhone 12 två gånger. Den har även en tvåvägs 18W USB-C port samt en USB-A 12W utgång.

Qi-laddningen är på 5W så att ladda upp vår telefon trådlöst kommer ta ett tag men har vi bråttom kan vi istället koppla in den med kabel och få ut 18W om vi använder en USB-C till Lightning-kabel. Apple Watch-laddaren är i liggande läge så här kan det bli problem om man har ett armband till sin Apple Watch som inte går att knäppa upp. Det hade verkligen varit trevligt om det hade gått att lyfta upp laddaren till Apple Watch så vi dels kan ladda vår klocka oavsett vilket armband vi använder men även för att få nattläget på Apple Watch som bara fungerar om klockan ligger vertikalt.

Sammanfattning

Satechi har återigen gjort ett tillbehör som passar våra Apple-produkter och Quatro Wireless är den snyggaste powerbanken vi har vilat våra ögon på. Den sköter laddningen med bravur och det enda vi egentligen har att slå ned på är att laddningen för Apple Watch kan bli lite bökig beroende på vilket armband man använder. Men trots detta kan vi inte annat än att rekommendera den för den är både snygg och smidig att ha med sig i väskan. Priset ligger i skrivande stund på 849 kronor.

➕ Fördelar

  • Riktigt snygg design

  • Trevligt med inbyggd Apple Watch-laddare

  • Bra med utgångar för både USB-C och USB-A

➖ Nackdelar

  • Inget nattläge på Apple Watch

  • Svårt att ladda Apple Watch med vissa armband

  • Hade varit trevligt med lite större inbyggt batteri

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.