Är detta första tredjepartsfodralet till AirPods Max?

AirPods Max är äntligen här och hörlurarna har fått stående ovationer från de flesta men det är många som slår ned på fodralet som följer med i kartongen.

Många tycker att fodralet till AirPods Max ser lite ut som en handväska och att fodralet inte heller skyddar det mest känsliga på hörlurarna - själva bågen. Nu har hörlurarna varit ute ett tag och ett bolag som heter Waterfield har nu släppt sitt egna fodral till AirPods Max. Fodralet är i läder och dragkedjorna är skyddade så vatten inte enkelt kan ta sig in i fodralet. På insidan ligger hörlurarna mjukt och skönt och det finns även två magneter som gör att hörlurarna går ned i standby-läge.

Fodralet har även en extra liten ficka där vi kan placera vanliga Airpods, laddare eller lite kablar. Fodralet kostar 99 dollar och det kommer i en rad olika färger. För tillfället är det helt slutsålt men vi har en känsla av att allt fler tredjepartsfodral kommer dyka upp på marknaden inom kort.

Källa: Waterfield

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
7 svar

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.