Få hela huset att vibrera - nu går det att ha två Sonos Sub till ett system

Om du tycker att en Sonos Sub inte räcker till för att skapa muller så har vi nu goda nyheter, från och med idag kan du köra två.

Från och med idag kommer Sonos S2-appen få en uppdatering som möjliggör att du kan koppla två Sonos Sub till ett system. Det fungerar att koppla två Sonos Sub till Arc, Beam, Playbar, Playbase och AMP. Dock så måste en av Sonos Sub vara generation tre då den är utrustad med mer processorkraft.

Detta är helt klart en funktion som många användare på forum har efterfrågat och nu har det blivit verklighet. Sonos Sub Gen 3 lanserades i juni 2020 och kostar i skrivande stund 7 990 kronor.

Missa inte heller vår recension av Sonos Arc där vi även går igenom hur man skapar sitt egna bioljud med hjälp av Arc, två Play:1 och Sonos Sub:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Om årets telefoner från Apple vågar ta det olycksbådande namnet iPhone 13 eller inte får vi se men Kuo går ut med allt han tror sig veta om modellerna.

Det är långt kvar till 2022 men Ming-Chi Kuo verkar sig tro vad Apple kommer göra med sina iPhones det året.

Att köpa till ett tangentbordsfodral till sin iPad börjar bli en självklarhet och vi har fått testa ZAGGs senaste tillskott på marknaden.

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.