Guide: Så startar du om din iPhone om skärmen låser sig

Den här guiden kan kännas onödig för vissa medans andra nog kommer bli fundersam om man utmanar dem att starta om sin iPhone utan att röra vid skärmen.

När frågan kom på tal om hur man startar om en iPhone när skärmen har låst sig trodde vi med stor sannolikhet att det satt i muskelminnet. Det visade sig att så inte var fallet och många försök krävdes i en liten lek som uppstod där man inte fick vidröra skärmen men ändå starta om sin iPhone.

Till slut gav vi upp och gjorde en sökning på internet som ledde till Apples support. Så för att förtydliga hur man går tillväga skrev vi denna lilla guide för de som drabbas av en låst skärm. Även om iOS 14 har varit relativt stabilt har det krånglat ibland och vissa har drabbats av en låst skärm.

Så startar du om

(iPhone 8 och senare)

  1. Ett snabbt tryck på övre volymknapp

  2. Ett snabbt tryck på undre volymknapp

  3. Tryck och håll in strömknappen tills du ser Apples logga och släpp

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.

Då var Apples första datorer med deras egna Apple Silicon äntligen här och vi tar en närmare titt på nya MacBook Pro 13".