Guide: Så startar du om din iPhone om skärmen låser sig

Den här guiden kan kännas onödig för vissa medans andra nog kommer bli fundersam om man utmanar dem att starta om sin iPhone utan att röra vid skärmen.

När frågan kom på tal om hur man startar om en iPhone när skärmen har låst sig trodde vi med stor sannolikhet att det satt i muskelminnet. Det visade sig att så inte var fallet och många försök krävdes i en liten lek som uppstod där man inte fick vidröra skärmen men ändå starta om sin iPhone.

Till slut gav vi upp och gjorde en sökning på internet som ledde till Apples support. Så för att förtydliga hur man går tillväga skrev vi denna lilla guide för de som drabbas av en låst skärm. Även om iOS 14 har varit relativt stabilt har det krånglat ibland och vissa har drabbats av en låst skärm.

Så startar du om

(iPhone 8 och senare)

  1. Ett snabbt tryck på övre volymknapp

  2. Ett snabbt tryck på undre volymknapp

  3. Tryck och håll in strömknappen tills du ser Apples logga och släpp

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Då var Apples första datorer med deras egna Apple Silicon äntligen här och vi tar en närmare titt på nya MacBook Pro 13".

Apple har på morgonkvisten presenterat sin lista över apparna som har laddats ned mest till Apple-produkter under 2020.

Musarm är inget man skojar bort och finns det egentligen något värre än när vår Magic Mouse måste ligga på rygg och laddas?

Apples kunder har hittills lyckats samlat in över 2 miljarder kronor i hjälp till organisationen (RED) och Apple tänker tänker utöka sina donationer fram till sjunde december.

Då var vår alldeles egna julkalender äntligen här och nu kommer ni varje dag fram till jul kunna vinna fina priser.

Skralt i plånkan nu i jultider? Just nu kan man via Shazam få upp till fem månader Apple Music helt gratis.