DisplayMate utser iPhone 12 Pro Max till bästa skärmen i en smartphone

DisplayMate har lagt händerna på iPhone 12 Pro Max och tydligen har skärmen dansat igenom testerna och är enligt dem bästa smartphone-skärmen.

iPhone 12 Pro Max med sina 6,7 tum är Apples största skärm i en iPhone hittills och nu är den även den bästa skärmen i en smartphone - enligt DisplayMate. I deras utförliga tester prisar de skärmens maximala ljussättning, höga kontrastförhållanden, låga reflektion och färgåtergivning. I testet avslöjar de även att skärmen är 10 procent mindre energikrävande än den som satt i iPhone 11 Pro Max.

Innan iPhone 12-serien lanserades var den stora snackisen om de skulle få 120Hz uppdateringsfrekvens eller inte och nu vet vi att så inte blev fallet. Men att iPhone 12 Pro Max åtminstone har utsetts till världens bästa smartphone-skärm i ett test och har fått lovord i andra kan ändå anses som att det gottgör beslutet lite.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.