DisplayMate utser iPhone 12 Pro Max till bästa skärmen i en smartphone

DisplayMate har lagt händerna på iPhone 12 Pro Max och tydligen har skärmen dansat igenom testerna och är enligt dem bästa smartphone-skärmen.

iPhone 12 Pro Max med sina 6,7 tum är Apples största skärm i en iPhone hittills och nu är den även den bästa skärmen i en smartphone - enligt DisplayMate. I deras utförliga tester prisar de skärmens maximala ljussättning, höga kontrastförhållanden, låga reflektion och färgåtergivning. I testet avslöjar de även att skärmen är 10 procent mindre energikrävande än den som satt i iPhone 11 Pro Max.

Innan iPhone 12-serien lanserades var den stora snackisen om de skulle få 120Hz uppdateringsfrekvens eller inte och nu vet vi att så inte blev fallet. Men att iPhone 12 Pro Max åtminstone har utsetts till världens bästa smartphone-skärm i ett test och har fått lovord i andra kan ändå anses som att det gottgör beslutet lite.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson

2020 närmar sig sitt slut och Apple har nu sammanställt en lista på de mest spelade låtarna i Sverige under årets gång.

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.