Apple lanserar ny reklamfilm - shot on iPhone 12

Hela iPhone 12-serien är nu ute i det fria och för att visa upp vad det går att göra med en iPhone 12 har Apple släppt en ny liten film.

I filmen får vi se vad som går att göra med optiken i iPhone 12 när det leks med färger, ballonger, lång exponeringstid och mycket mer. Många av klippen som de visar upp är helt klart imponerande och vi slås över att detta faktiskt kommer från en mobiltelefon. Hela videon är cirka 4 minuter lång och går att beskåda nedan.

Skriven av Marcus Attefors

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.