Apple lanserar ny reklamfilm - shot on iPhone 12

Hela iPhone 12-serien är nu ute i det fria och för att visa upp vad det går att göra med en iPhone 12 har Apple släppt en ny liten film.

I filmen får vi se vad som går att göra med optiken i iPhone 12 när det leks med färger, ballonger, lång exponeringstid och mycket mer. Många av klippen som de visar upp är helt klart imponerande och vi slås över att detta faktiskt kommer från en mobiltelefon. Hela videon är cirka 4 minuter lång och går att beskåda nedan.

Skriven av Marcus Attefors

2020 närmar sig sitt slut och Apple har nu sammanställt en lista på de mest spelade låtarna i Sverige under årets gång.

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.