Satechi 100W GaN har hittat till Sverige

Det här med laddning kan vara stökigt men som tur är finns det smarta lösningar så vi slipper ta upp varje uttag i grendosan till våra prylar.

Vendora meddelar idag i ett pressmeddelande att Satechi 100W GaN lanseras i Sverige och vad menas egentligen med GaN? GaN står för Galliumnitrid och används istället för kisel då det är mer effektivt och genererar mindre värme. Tack vare att det inte genereras lika mycket värme så kan själva laddaren göras mindre. Med laddaren får vi en effekt på 100W och det är även det högsta som idag stöds av PD-standarden. Totalt finns det två USB-C-utgångar och en USB-A utgång som ger 12W så vi kan ladda totalt tre saker samtidigt.

Laddaren kommer i en grå finish som påminner om färgen vi har på våra Mac-datorer så den ser ut att smälta in fint i våra Mac-miljöer. Prislappen ligger på cirka 849 kronor och går i skrivande stund att köpa på bland annat dkdwebshop.se.

Källa: Pressmeddelande

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Då var det äntligen torsdag igen och det betyder att ännu ett avsnitt av Macradion finns ute i etern att avnjuta.

Tredje utlottningen i Macradions julkalender är här och idag är det något som kan vårda bilen när den får kämpa mot vinterns kyla.

M1 fortsätter att förbluffa när det nu visar sig att den kan driva Microsofts operativsystem virtuellt och ändå fördubbla prestandan mot Microsofts hårdvara.

Ibland uppdaterar Apple sina produkter med märkbara skillnader utan att Apple ens nämner det. FaceTime verkar vara den senaste funktionen att ha mottagit den tysta uppgraderingen.

Ming-Chi Kuo har meddelat sina investerare om vad han ser hända med Apples bärbara de närmsta åren. Mini LED är en nyckelkomponent som kommer att sitta i Apples bärbara Mac-datorer inom två år.

Då var Apples första datorer med deras egna Apple Silicon äntligen här och vi tar en närmare titt på nya MacBook Pro 13".