Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Philips Hue börjar rulla ut stöd för adaptivt ljus

En av nyheterna i iOS 14 var att vi kommer kunna ställa in adaptivt ljus i Hem-appen på produkter som stödjer detta.

Philips Hue har börjat rulla ut en uppdatering som ger stöd för Apples adaptiva ljus. Det betyder att vi i Hem-appen kommer kunna välja lampor från Hue som automatiskt skall ändra ljusstyrkan under dagen så vi slipper gå och höja och sänka ljusstyrkan manuellt beroende på om det är ljust eller mörkt ute.

Uppdateringen verkar rullas ut i omgångar och vi på redaktionen har ännu inte fått den. Men enligt The Verge så får man en genomgång i Hue-appen hur man använder sig av adaptivt ljus.

Via The Verge

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.