MagSafe kan lämna en cirkel efter sig på skalen

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.

På bilden ovan är det ett av Apples silikonskal som tydligt visar märken efter att ha laddats med MagSafe och nu går även Apple ut med ett varnande finger om att laddaren inte får användas med det nya plånboksfodralet i läder. På Apples hemsida går det att läsa i manualen för MagSafe att man måste ta bort sitt iPhone Leather Wallet innan man fäster MagSafe-laddaren vilket har gjort att MacRumors har börjat spekulera i om den nya laddarens märken blir extra tydligt i läder. Bilden som kommer från en av MacRumors läsare har gjort att det spekuleras i dess forum om det även skulle kunna göra avtryck på ens iPhone med långvarig användning.

Bild: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.

Då har samtliga modeller i iPhone 12-serien äntligen lanserats och frågan är om störst alltid är bäst?

Jabra har lanserat uppföljaren till Jabra Elite 75t och vi tar en titt på vad som är nytt.

Den här guiden kan kännas onödig för vissa medans andra nog kommer bli fundersam om man utmanar dem att starta om sin iPhone utan att röra vid skärmen.

Det här med lagring är inte superspännande alla gånger men ack så nödvändigt det är för att förvara våra filer.