MagSafe kan lämna en cirkel efter sig på skalen

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.

På bilden ovan är det ett av Apples silikonskal som tydligt visar märken efter att ha laddats med MagSafe och nu går även Apple ut med ett varnande finger om att laddaren inte får användas med det nya plånboksfodralet i läder. På Apples hemsida går det att läsa i manualen för MagSafe att man måste ta bort sitt iPhone Leather Wallet innan man fäster MagSafe-laddaren vilket har gjort att MacRumors har börjat spekulera i om den nya laddarens märken blir extra tydligt i läder. Bilden som kommer från en av MacRumors läsare har gjort att det spekuleras i dess forum om det även skulle kunna göra avtryck på ens iPhone med långvarig användning.

Bild: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.