Falltester utmanar Ceramic Shield på iPhone 12

Falltester är sällan särskilt pålitliga eller motiverade men ändå tittar man i förhoppning om att ens blivande telefon ska klara sig bäst.

En ny iPhone betyder att YouTube fylls med falltester där telefonerna utsätts för fall från diverse höjder. Filip Koroy som är mer känd som EverythingApplePro är inte sen med att utsätta Apples senaste iPhone för sina hemska tester. iPhone 12-serien marknadsförs med att vara förstärkta mot fallskador upp till fyra gånger bättre än iPhone 11-serien och det verkar som att det stämmer. Ta en titt själva men kom ihåg att vara rädda om era nya telefoner och försök att undvika att tappa dem.

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
24 svar

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.