iPhone 12 Pro Max har ett mindre batteri än sin föregångare

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.

Nya registreringar i Kina visar att iPhone 12 Pro Max har ett mindre batteri än dess föregångare, iPhone 11 Pro Max. Nämligen 7 procent mindre med en batterikapacitet på 3,687 mAh medan iPhone 11 Pro Max släpptes med 3,969 mAh. Enligt Apple kommer dock iPhone 12 Pro Max ha samma batteritid enligt deras beräkningar. Men eftersom ingen får tag i ett exemplar förrän vi närmar oss 13 november lär vi få vänta med att se verkliga resultat om batteritid.

Via: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.