Rykte: AirTags kommer i två storlekar

AirTags saknas fortfarande och nya rykten talar för att den lilla trackern kan komma i två storlekar.

Många hade hoppats på AirTags i Apples senaste event men dessa uteblev. Några har påstått att de kommer lanseras i ett senare event som kan bli av redan i november. Den återkommande Twitterprofilen L0vetodream har med det något kryptiska meddelandet ”tag TAG” att AirTags skall komma i två storlekar. Där vi får tro att den minsta är till för våra mindre ägodelar som nycklar eller plånböcker och att den större kommer att erbjuda längre batteritid och kanske vara mer passande till exempelvis hundkoppel eller kameraväska.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.