Vi packar upp iPhone 12 och iPhone 12 Pro

På fredag är det dags, då kommer äntligen iPhone 12 och iPhone 12 Pro och vi är många som har längtat efter dessa telefoner.

I den här videon gör vi en så kallad klassisk unboxing där vi dels tittar på vad som gömmer sig i kartongen till iPhone 12 och iPhone 12 Pro samt de nya skalen. Vi tittar även närmare på MagSafe och hur bra den nya laddaren faktiskt sitter kvar på telefonen. Inom kort kommer ni även kunna se vår recension av dessa telefoner så missa inte att prenumerera på vår YouTube-kanal Macradion.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.

Trött på att lamporna inte anpassar sig till ljuset ute? Nu är det problemet borta om du har Philips Hue.

December närmar sig med stormsteg och nu är det inte många dagar kvar tills vi drar igång vår alldeles egna julkalender.