Prosser: AirPods Studio stöter på problem i tillverkningen

Jon Prosser twittrade ut igår att han idag skulle meddela något speciellt och nu har berättat vad det var.

I sin tweet meddelar Apple-läckaren Jon Prosser att tillverkningen inte går som önskat med AirPods Studio och att Apple har valt att plockat bort vissa funktioner som inte fungerat som önskat. Exakt vad för saker Apple har slopat framgår tyvärr inte men förmodligen kommer vi alltid vara lyckligt ovetande om detta. Prosser fortsätter med att skriva att de fortfarande inte är klara för massproduktion och att de kanske lanseras i december men förmodligen i mars.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vad som faktiskt gäller är så klart osäkert då Prosser har haft fel förut men vi håller tummarna att Apple lanserar dessa lagom till julhandeln så vi kanske kan hitta ett par under granen.

Skriven av Marcus Attefors

Dessa rykten har cirkulerat länge men nu verkar det åtminstone finnas dokumenterat från Apple att funktionen finns tillgänglig.

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.