Prosser: AirPods Studio stöter på problem i tillverkningen

Jon Prosser twittrade ut igår att han idag skulle meddela något speciellt och nu har berättat vad det var.

I sin tweet meddelar Apple-läckaren Jon Prosser att tillverkningen inte går som önskat med AirPods Studio och att Apple har valt att plockat bort vissa funktioner som inte fungerat som önskat. Exakt vad för saker Apple har slopat framgår tyvärr inte men förmodligen kommer vi alltid vara lyckligt ovetande om detta. Prosser fortsätter med att skriva att de fortfarande inte är klara för massproduktion och att de kanske lanseras i december men förmodligen i mars.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vad som faktiskt gäller är så klart osäkert då Prosser har haft fel förut men vi håller tummarna att Apple lanserar dessa lagom till julhandeln så vi kanske kan hitta ett par under granen.

Skriven av Marcus Attefors

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.