iPhone 12 laddar dubbelt så snabbt med MagSafe

Sedan iPhone fick trådlös laddning har den endast haft stöd upp till 7,5 watt men med MagSafe kommer den siffran att dubbleras.

Innan iPhone äntligen anammade trådlös laddning för tre år sedan var det många som trodde att Apple skulle använda sig av en egen proprietär teknik. Sedan dess har iPhone varit kapabel till Qi-laddning upp till 7,5 watt. Likaså med iPhone 12-serien förutom om man väljer att ladda med Apples nya MagSafe-system som ger stöd upp till 15 watt.

Med MagSafe erbjuds dock ett sätt att faktiskt kunna hålla i sin iPhone under tiden den laddas och Apple släpper flera skal i samband med iPhone 12 som ser till att funktionen fungerar som den är tänkt. Just nu går det att köpa Apples MagSafe-laddare för 495 kronor och en MagSafe Duo för iPhone 12 och Apple Watch förväntas komma snart.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.