iPhone 12 laddar dubbelt så snabbt med MagSafe

Sedan iPhone fick trådlös laddning har den endast haft stöd upp till 7,5 watt men med MagSafe kommer den siffran att dubbleras.

Innan iPhone äntligen anammade trådlös laddning för tre år sedan var det många som trodde att Apple skulle använda sig av en egen proprietär teknik. Sedan dess har iPhone varit kapabel till Qi-laddning upp till 7,5 watt. Likaså med iPhone 12-serien förutom om man väljer att ladda med Apples nya MagSafe-system som ger stöd upp till 15 watt.

Med MagSafe erbjuds dock ett sätt att faktiskt kunna hålla i sin iPhone under tiden den laddas och Apple släpper flera skal i samband med iPhone 12 som ser till att funktionen fungerar som den är tänkt. Just nu går det att köpa Apples MagSafe-laddare för 495 kronor och en MagSafe Duo för iPhone 12 och Apple Watch förväntas komma snart.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.