Rykte: HomePod Mini kommer kosta 99 dollar och lanseras i november

En Apple-läckare vid namn Kang påstår sig nu veta när HomePod Mini kommer och även dess prislapp.

Enligt Kang så är det officiella namnet HomePod Mini och den kommer ha en prislapp på endast 99 dollar. Den kommer vara 8,3 centimeter hög jämfört med vanliga HomePod som är på 17 centimeter. Den skall drivas av en S5-processor och kommer att gå att köpa antingen den 16:e eller 17:e november i USA.

Mark Gurman har sedan tidigare sagt att HomePod Mini kommer ha två tweeters jämfört med de sju som finns i vanliga HomePod så det kommer helt klart vara en annan ljudbild på den lilla.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
8 svar

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.