Rykte: Apple kommer att visa upp HomePod Mini på tisdag

Vi har inte ens fått möjlighet att köpa Apples HomePod officiellt här i Sverige ännu men nu ser det ut som att en ny är på ingång.

Apple lanserade HomePod i februari 2018 och den fick fin fina betyg av press och det enda som folk egentligen klagade på var prislappen som låg på 349 dollar. Lite mer än ett år efter lansering gick priset ned till 299 dollar och nu ryktas det att Apple skall lansera en mindre och billigare HomePod vid namn HomePod Mini.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det har länge ryktats om en ny HomePod Mini men nu är det senaste budet att den kommer att visas upp på Apples event nu på tisdag men det kommer inte komma en uppföljare till den vanliga HomePod-modellen. Det skall bli intressant att se om den mindre modellen kommer lanseras globalt denna gång så även vi i Sverige kan traska in i en Apple Store och köpa oss en högtalare.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.