Rykte: Apple kommer att visa upp HomePod Mini på tisdag

Vi har inte ens fått möjlighet att köpa Apples HomePod officiellt här i Sverige ännu men nu ser det ut som att en ny är på ingång.

Apple lanserade HomePod i februari 2018 och den fick fin fina betyg av press och det enda som folk egentligen klagade på var prislappen som låg på 349 dollar. Lite mer än ett år efter lansering gick priset ned till 299 dollar och nu ryktas det att Apple skall lansera en mindre och billigare HomePod vid namn HomePod Mini.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det har länge ryktats om en ny HomePod Mini men nu är det senaste budet att den kommer att visas upp på Apples event nu på tisdag men det kommer inte komma en uppföljare till den vanliga HomePod-modellen. Det skall bli intressant att se om den mindre modellen kommer lanseras globalt denna gång så även vi i Sverige kan traska in i en Apple Store och köpa oss en högtalare.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.