Instagram ger oss klassisk ikon i 10-årspresent

Tioåringen firar med en hemlis i sin app, ett påskägg som gör det möjligt att byta ikon på hemskärmen. Alla iOS14-hem­skärms-hackares våta dröm.

Idag är det 10 år sedan undertecknads favorit-app lanserades - Instagram! Var vore världen idag annars? Med över 10 000 inlägg kan vi nog påstå att den används ganska flitigt här.

Klart ska det firas ordentligt. Instagram har smugit in ett litet påskägg i appen, går vi till vår profil och klickar på hamburgermenyn i toppen och inställningar. Kan vi sedan tvångs-scrolla så att det laddas upp emojis i toppen och vi blir skickade till den hemliga lilla menyn av ikoner.

Här kan vi välja den klassiska Polariod-kameran som hängde med oss i fem år tillsammans med senare ikoner och även olika färgval som ska göra vår hemskärm vackrare än någonsin.

pic
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Uppdateringen rullas ut i skrivande stund och har inte nått alla än, skriver han besviket.

Via: The Verge.

Skriven av Dennis Klarin

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.

Är du trött på att behöva ladda upp dina hörlurar stup i kvarten? Det svenska företaget Urbanista kanske har lösningen.

Dagen D är snart här och snart är det återigen dags för Apple att hålla låda och visa upp nya produkter.