Minsta modellen av iPhone 12 ryktas få namnet "Mini"

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Det är den träffsäkra Twitter-profilen l0vetodream som i en Tweet skriver vad namnen blir på höstens modeller. Om vi tror på namnen så kommer alltså minsta modellen få namnet iPhone 12 Mini. Med tanke på att den endast får 5,4 tum stor skärm så skulle det inte vara helt omöjligt. När den dessutom har relativt smala kanter runt om skärmen förväntas den bli mindre än nuvarande iPhone SE. Resterande modellers namn verkar bestå som tidigare rykten med skillnaden att den större iPhone 12 med 6,1 tum förväntas heta endast iPhone 12.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
12 svar

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.

Om du tycker att Apple Pencil är lite för dyr så har du ett nytt alternativ från bolaget Zagg.

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.