Minsta modellen av iPhone 12 ryktas få namnet "Mini"

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Det är den träffsäkra Twitter-profilen l0vetodream som i en Tweet skriver vad namnen blir på höstens modeller. Om vi tror på namnen så kommer alltså minsta modellen få namnet iPhone 12 Mini. Med tanke på att den endast får 5,4 tum stor skärm så skulle det inte vara helt omöjligt. När den dessutom har relativt smala kanter runt om skärmen förväntas den bli mindre än nuvarande iPhone SE. Resterande modellers namn verkar bestå som tidigare rykten med skillnaden att den större iPhone 12 med 6,1 tum förväntas heta endast iPhone 12.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
12 svar

Nearplugs är något vi sett tidigare, AirPods Pro-pluggar som ska sitta bättre än originalet - dessa går inte särskilja från originalet. De har samma vita färg, mjuk silikon, det lilla filtret i ljudgången och fäster med ett klick.

Trots att hösten är här med full kraft och vindarna utomhus är påtagliga så kanske några av er tycker om när det fläktar även inomhus på hösten.

Batteri, skärm och kamera är några av komponenterna som nu kräver auktoriserade verkstäder för att kunna bytas.

Apple har presenterat hur deras senaste kvartal har gått och precis som tidigare kvartal så går det uppåt i de flesta kategorierna.

Apples olika samlingstjänster som kallas Apple One kommer lanseras imorgon den 30 oktober.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna gång är det fortsatt fokus på de nya iPhone-modellerna.