Netatmos Smarta Videodörrklocka kommer snart till Sverige

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

Netatmos videodörrklocka har stöd för HomeKit vilket betyder att vi kan bygga scenarion så när det plingar på dörren skall utebelysningen eller belysningen i hallen tändas. Själva videodörrklockan kommer utrustad med en 1080p HD-kamera som har ett 140 graders vidvinkelobjektiv. Den har även stöd för HDR så personer kan ses tydligt även i direkt motljus. Kameran drivs av befintlig trådbunden dörrklocka och är kompatibel med system på 8-24 volt samt 230 volt. Är du osäker på om din ringklocka är kompatibel så kan du kolla det här.

Kameran är IP44-certifierad och är helt vattentät och klarar både regn, snö, luftfuktighet, damm och luftföroreningar. Det behövs inget abonnemang eller några extra kostnader för att ta del av alla funktioner i dörrklockan och videoupptagningarna sparas även lokalt på ett internt microSD-kort. Prislappen ligger på 3 299 kronor och den lanseras den 28 september. Den kommer att gå att köpa direkt hos Netatmo men även på Power, Euronics, MediaMarkt, Proshop och Komplett.

Skriven av Marcus Attefors

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.

Om du tycker att Apple Pencil är lite för dyr så har du ett nytt alternativ från bolaget Zagg.

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.