YouTube: 4K-stöd på Apple TV kommer snart

Saknar du att titta på högupplöst material på YouTube via din Apple TV 4K? Väntan är snart över då YouTube nu har bekräftat att det är på ingång.

En av nyheterna i tvOS 14 är att Apple och Google äntligen är överens när det kommer till codecs och att vi kan avnjuta material på YouTube i 4K. Många blev dock besvikna när tvOS 14 lanserades och de märkte att de inte kunde välja högre kvalité än 1080p. Nu har YouTube bekräftat att stödet kommer att komma inom kort så ni med en Apple TV 4K får hålla ut lite till.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Lästips: Det här är nytt i tvOS 14

Via Reddit

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.