YouTube: 4K-stöd på Apple TV kommer snart

Saknar du att titta på högupplöst material på YouTube via din Apple TV 4K? Väntan är snart över då YouTube nu har bekräftat att det är på ingång.

En av nyheterna i tvOS 14 är att Apple och Google äntligen är överens när det kommer till codecs och att vi kan avnjuta material på YouTube i 4K. Många blev dock besvikna när tvOS 14 lanserades och de märkte att de inte kunde välja högre kvalité än 1080p. Nu har YouTube bekräftat att stödet kommer att komma inom kort så ni med en Apple TV 4K får hålla ut lite till.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Lästips: Det här är nytt i tvOS 14

Via Reddit

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.

Om du tycker att Apple Pencil är lite för dyr så har du ett nytt alternativ från bolaget Zagg.

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.