Apple skickar ut uppdatering till AirPods 2 och AirPods Pro

Apple har idag skickat ut en ny uppdatering till AirPods generation två och AirPods Pro och frågan är vad uppdateringen faktiskt gör?

Apple har idag släppt en uppdatering vid namn 3A283 till andra generationens AirPods och AirPods Pro. Exakt vad som är nytt i uppdateringen framgår inte men varje gång en uppdatering kommer till AirPods Pro så hoppas vi att brusreduceringen skall bli bättre och vara som den var när AirPods Pro först lanserades. Det kan även vara en förberedande uppdatering för spatial audio som kommer när iOS 14 lanseras.

Uppdateringen skickas ut automatiskt men det skall gå att trigga det hela genom att stoppa ned sina AirPods Pro i fodralet och koppla in det till ström. För att kontrollera vilken version du har gör du följande:

Öppna "Inställningar"
Tryck på "Allmänt"
Tryck på "Om"
Tryck på "AirPods"

Uppdatering: Det verkar som att de som kör iOS 14-betan nu kan testa på spatial audio med bland annat innehållet i Apple TV+. En användare på MacRumors forum skriver:

"Just tried out spatial audio on my iPad. Very cool! The illusion of the audio coming from the ‌iPad‌ is so convincing that I actually thought at first that the sound was coming from my ‌iPad‌’s speakers. Had to take an AirPod out of my ear to confirm I was really hearing it from the ‌AirPods‌ themselves. I would really like to learn more about whatever dark magic Apple is using to pull off this illusion!"

Uppdateringen verkar även låta oss hoppa mellan enheter sömnlöst där vi är inloggade på samma iCloud-konto. Vi håller själva på att försöka få uppdateringen för att testa men än så länge har vi inte fått den.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via MacRumors