Apple Watch Series 5 börjar försvinna från Apple.se

Runt om i världen rapporteras det om att Apple Watch Series 5-modeller är otillgängliga på Apples onlinebutiker. Kan det betyda att den snart ersätts?

9to5mac har rapporterat om att Apple Watch Series 5 har börjat bli otillgänglig i Apples onlinebutiker världen över. När vi inspekterade Apple.se visade det sig vara så även här i Sverige. När produkter på Apples hemsida börjar bli otillgängliga kan det vara en indikation på att de ska försvinna eller ersättas i sortimentet. Med flera rykten om att Apple Watch Series 6 ska lanseras inom kort känns det inte helt osannolikt att det är anledningen till otillgängligheten.

Jon Prosser påstår genom hans källor att Apple Watch Series 6 kommer att lanseras med ett pressmeddelande i eftermiddag, tillsammans med en uppdatering av iPad Air. Dock finns iPad Air (2019) tillgängligt för leverans i den svenska onlinebutiken. Det går att följa en nedräkning här på 99mac tills när det påstådda pressmeddelandet ska bli av.

Rumsligt ljud eller Spatial audio är en ny funktion till dina AirPods Pro tillsammans med iPhone eller iPad. Det ger ett 3D-audiovisuellt ljud som är väldigt uppslukande.

Saknar du att titta på högupplöst material på YouTube via din Apple TV 4K? Väntan är snart över då YouTube nu har bekräftat att det är på ingång.

Om du gillade de nya bakgrundsbilderna som kommer förinstallerade på nya iPad Air så kan du nu ladda ned dem.

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.