Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Prosser och Gurman inte överens om vad som kommer ske på tisdag

Jon Prosser och Mark Gurman är två Apple-läckare av rang och båda tror att något kommer ske på tisdag men frågan är vem som har rätt?

Jon Prosser har sedan tidigare sagt att nu på tisdag det vill säga den 8 september kommer Apple skicka ut två pressmeddelanden där de berättar om en ny Apple Watch Series 6 samt en ny uppdaterad iPad. Nu har Jon Prosser återigen bekräftat att det sker på tisdag men Bloombergs Mark Gurman håller inte med. Han säger att Apple inte kommer att släppa några pressmeddelanden om nya produkter utan skicka ut inbjudningar till höstens event.

Om båda herrerna har fel eller om en av dem har rätt återstår att se nu på tisdag den 8 september.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.