Prosser och Gurman inte överens om vad som kommer ske på tisdag

Jon Prosser och Mark Gurman är två Apple-läckare av rang och båda tror att något kommer ske på tisdag men frågan är vem som har rätt?

Jon Prosser har sedan tidigare sagt att nu på tisdag det vill säga den 8 september kommer Apple skicka ut två pressmeddelanden där de berättar om en ny Apple Watch Series 6 samt en ny uppdaterad iPad. Nu har Jon Prosser återigen bekräftat att det sker på tisdag men Bloombergs Mark Gurman håller inte med. Han säger att Apple inte kommer att släppa några pressmeddelanden om nya produkter utan skicka ut inbjudningar till höstens event.

Om båda herrerna har fel eller om en av dem har rätt återstår att se nu på tisdag den 8 september.

Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

Vill du ta mobilspelandet till nästa nivå så har Razer lösningen och den heter så mycket som Kishi.

iOS 14 är äntligen här och en av de mest uppmärksammade funktionerna är att vi nu kan ha widgets på hemskärmen.

Har du beställt nya Apple Watch och inte är supersugen på att få en ordentlig repa så kan InvisibleShield vara räddaren i nöden.